RÓLUNK

Háromszázhét

Valamikor réges-régen, van az már vagy két hónapja is, a BTK hegyein innen, Neptúniusz tengerein túl, egy csapat fiatal verbuválódott össze, hogy bevégezzék sorsukat: kreditet kell szerezniük.

Sokan messzi tájakról érkeztek a szent földre, hogy részesülhessenek a média dicsfényéből, mellyel felvértezve talán sikerrel teljesíthetik küldetésüket. Ez a honlap azért jött létre, hogy az egyszerű földi halandók is megismerhessék a hősök útját, és a megpróbáltatásokat, melyeket kiállnak.

Háromszázhét – ezt a nevet adták szövetségüknek. S ezúton kívánom figyelmeztetni mindazokat a balgákat, akik ennek okát firtatva már kérdésre nyitnák szájukat: sötét titok után kutakodtok, amit csak a kiváltságosok ismerhetnek meg. Ám te, aki ide tévedtél, minden bizonnyal a sors irányította egeret kattintó ujjaidat, így érdemesnek találtattál, hát elárulom: háromszázhét annak a teremnek a száma, ahová heti rendszerességgel tanácskozni járnak. Nem ilyen válaszra számítottál, igaz? Megvallom, én sem…

Barangolj hát bátran cikkeik birodalmában, kulturálódj általuk, s fogalmazz meg ízes mondatokat komment formájában, ha szükségesnek érzed. Céljuk eléréséhez elengedhetetlen a fejlődés, így ne tartsd magadban bölcsességedet, hiszen mint láthatod, ők sem zárkóznak el előled.

Légy üdvözölve páholyukban!