Karácsonyi kollekciók kereszttűzében,

avagy az idei év legjobban sikerült ünnepi sminkkollekciói

Egy-két szóra érkeztek a hófelhők kis országunk fölé és takarták be a házak tetőit egy vékony, fehér hótakaróval. S bár múlt héten még pólóban mászkáltak a lakók, mára mindenki szívébe megérkezett a karácsony melege, a békés, ünnepi hangulat, és a magunkfajta smink-kedvelőknek mivel lehetne ennél szebbé tenni a napját, ha nem ünnepi smink-kollekciókkal? Jöjjenek hát az idei karácsonyi szezon legjobban sikerült termékei.

1. BH Cosmetics – Fairy Lights Holiday kollekció

A BH Cosmetics az idei évben is letisztult, elegáns színekkel érkezett az ünnepekre. A kollekció három kisebb termékcsaláddal büszkélkedhet, melyek legkiemelkedőbb tagja sokak szerint a paletta lett a királykék árnyalataival. A kollekció mellé jár egy megújult külsejű ecsetkészlet tokkal, illetve egy test-bronzer, mellyel nem csak az arcunk csilloghat a karácsonyfa mellett, hanem tetőtől talpig mindenünk. A Fairy Lights tehát tényleg a tündérfény kollekciója az idei karácsonynak.

 

 

 

(Forrás: @mariep1345 – Pinterest)

3. Kylie Cosmetics Holiday kollekció

A Kardashian család Kylie Jennerje sok mindenről igazán híres, de a legfontosabb ezek közül egyértelműen a smink márkája. Kylie az összes kollekcióján keményen dolgozik, és mindig kiderül, hogy az egyik legjobb dizájner és marketing csapat áll a háta mögött. Ezt bizonyítja ez a hatalmas karácsonyi kollekció is, amit pletykák szerint már tavasszal elkezdtek megtervezni. Az ünnepi candy cane cukorka színeiben pompázó termékcsalád igazán különleges lett, és ezt az is bizonyítja, hogy alig bár nap alatt elkelt minden a raktárról. A kollekcióban megtalálhatóak új paletták, a híres Kylie-rúzsok, szájfények, glitterek, pirosítok és még egy ecset-összeállítás is. Ha van gyönyörű ajándék a fa alá..

 

 

 

(Forrás: @jeffreestarcosmetics – Reddit)

5. NYX Professional Makeup Love Lust Disco kollekció

Bár a Love Lust Disco nem éppen a tipikus karácsonyi kollekció, mégis üstökösként tört utat magának a sminkiparban. A NYX is méltán híres az ünnepi termékcsaládjairól, idén azonban az Újévet ünneplik a termékeikkel. Természetesen az adventi kalendárium idén sem maradhatott el, és mint egy 24 új és régi folyékony rúzsok alszanak a kartonablakok alatt várva, hogy tulajdonosaik kinyissák őket. A Love Lust Disco szerény 21 darab termékkel érkezett, melynek több mint fele azóta elfogyott a készletről.

(Forrás: @bhcosmetics – Twitter)

2. Too Faced – Gingerbread kollekció

Azt hiszem, nem fogok túlozni, ha azt mondom, hogy idén a Too Faced az eddigi karácsonyi kollekcióinál is túlteljesített, hiszen mindennel együtt 16 darab kisebb-nagyobb termék és termékcsalád érkezett a kéményen át a karácsonyfáink tövébe. A téma idén egyértelműen a mézeskalácsokra fókuszál, hiszen ezek a paletták, rúzsok és egyéb dolgok nem csak a sarkaikban vannak teletűzdelve az ünnepi süteménnyel, hanem még az illatuk is mézeskalácsra emlékeztet. A kommentekben, visszajelzésekben kutakodva a felhasználok többségénél egyértelműen a Gingerbread és Gingerbread Spice paletták taroltak, nem csak a külsőségeket, de a minőséget illetően is. Ezeken kívül azonban temérdek más termékből lehet válogatni magunknak vagy szeretteinknek, hiszen a legegyszerűbb „olvasztott csokoládés” folyékony rúzsoktól az adventi kalendáriumokig minden mézeskalács-bőrbe bújt, a legtöbb terméket pedig dobozostól lehetőség is van a karácsonyfánkra akasztani.

(Forrás: eastsideag.com)

4. Jeffree Star Cosmetics Christmas Mistery Boxes + Peppermint Frost

Bár Jeffree Star a sminkipar egyik legismertebb neve, Jeffree nem a karácsonyi kollekciójairól lett híres. Az évek múlásával ünnepekkor jóformán egy-egy új folyékony rúzsárnyalatot vagy karácsonyi sütemények ihlette szájradírt kaphattunk csak tőle, és ez idén is csak alig változott. A Christmas Mistery Boxes, azaz rejtélyes dobozok eddig piacra dobott, ismert termékeket tartalmaztak minden évben, a móka ebben mégis a dobozok zsákbamacska-szerűsége volt. Idén Jeffree, bár rendesen el volt foglalva a Shane Dawnsonnal közösen készített Conspiracy palettával – mely a világ legnagyobb paletta eladásait produkálta, ezzel rekordot döntve -, idén még is beledobott egy karácsony témájú, eddig meg nem jelent highlighter palettát az egyik dobozba Peppermint Frost néven.

(Forrás: pinkpanda.hu)

Süle Zsófia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük